محل تبلیغات شما

شناخت مزاج سودا ( تعریف ، مشخصات فردی ، نشانه های غلبه ،علت، غذاهای مضر ، غذاهای مفید)

سوداوی:

سودا سرد و خشك از جنس خاك و رسوب خون است ( pH=6 ) و در طحال تولید می شود و طحال رافعال می كند. استخوانها برای استحکام نیار به سودا دارند ، سودا بخاطر طعم ترش آنباعث تحریک اشتها می شود ، محل ذخیره آن طحال است و اگر طحال نتواند آنرا ذخیرهکند در قسمتهای مختلف بدن از جمله پوست جمع می شود و موجب تیرگی پوست می شود .

 ویژگی افراد سوداوی :

 پوست سرد و خشک ،عدم تحمل سردی ، خواب سبک ، احساس سردی در سر انگشتان ، دقیق و کنجکاو ، وسواس ،فكر زیاد بدون آنكه بداند ، اندوه بی علت ، تیرگی پوست ، موهای فردار ریز ، دقیق وحسابگر ، کم مو ، باریک.

نشانههای غلبه ی سودا

خستگی وکوفتگی بدن ، لاغری، پژمردگی روح و جسم ، بی نشاطی و افسردگی ، یبوست مزاج ، خودخوری ، احساس سوزش در هنگام دفع بول ، تیره و خاكستری رنگ بودن ادرار، سیاه و قیریشکل بودن مدفوع ، شور بودن دهان ، بوی بد دهان ، تاریکی چشم ، تیرگی رنگ صورت ، شبکوری ، سوزش معده ، فکر بسیار، دیدن خواب های آشفته (کابوس) اخلاق تند و زشت ،دلتنگی و بی قراری ، به وجود آمدن لکه های سیاه در بدن ، جزام ، بیماریهای پوستی (سودا ) ، زخم شدن پوست به سبب خارش زیاد ، قولنج شدن روده (بیماری کولیت) ، نسیانو فراموشی یا آایمر، حرص زیاد.

 

افرادسوداوی مزاج ، اکثرا دچار بیماریهای روحی و روانی می شوند و معمولا تا آخر عمر ازداروهای روان گردان استفاده می کنند.

علت:

استراحت بیش از حد و بی تحرکی ، حضور مستمر در گرما ، حضورپشت سر هم در گرما و سرما ، غم مستمر ، در معرض صداهای مستمر و بلند بودن ، خبر غمیا شادی ناگهانی ، پرخوری ، حرام خوری ، تنهایی ، مشروبات الکلی ، همسری که مدامغر می زند ، سرزنش مدام شنیدن.

غذاهایمضر برای افراد سوداوی مزاج

 غذاهای نمک سود مانند: ماهی دودی، ماهیشور،  گوشت گاو و گوساله و گوشت حیواناتپیر هم چنین غذاهای مانده و بیات ، نمک زیاد کلیه ی غذاهای ساندویچی ، مرغ و تخممرغ ماشینی ، ماهی ، برنج سفید ، خوراک عدس (عدسی) ، بادمجان ، شیرینی جات قنادی ومصنوعی ، چای ، چای شیرین ، قهوه ، نسکافه ، انواع نوشابه های گاز دار ، آب یخ ، نوشیدنمایعات همراه با غذا ، ماست، پنیر ، پنیر شور ، ترشیجات ، سرکه ، شور ، خیار شور ،گوجه فرنگی ، سس ، رب ، غذاهای سرخ شده ، غذاهای فریزر شده ، غذاهای زود پزشده ،تنقلات مصنوعی ، مانند: شکلات ، پفک ، چیپس ، بیسکویت ، یخمک ، کاکائو و . . .

 افراد سوداوی مزاج باید از نوشیدن چای به خصوصچای شیرین و هم چنین از مصرف نسکافه ، قهوه و دوغ جدا خود داری کنند. معمو لاافراد سوداوی مزاج علاقه ی فراوانی به نوشیدن چای ، دوغ و ماست پیدا می کنند کهباید از مصرف آنها پرهیز کرد.

نكات مهم:

- برنج سودازاست بهتراست با شوید یا زیره سیاه استفاده شود.

- عدسی نیز سودازاست بهتر است با گلپر خورده شود

- افراط در مصرف سردیها موجب چاقی ، کند ذهنی ، تنبلی واعتماد بنفس پائین می شود .

- خوردن ناهار و نیز خواب بعد از غذا ( بدون فاصله ) موجبغلظت خون و پدید آوردن سودا می شود .

غذاهایمفید برای افراد سوداوی مزاج

کلیه یغذاهای گرمی بخش مانند: گوشت گوسفند ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، در صورت مصرف برنج ، حتما از شوید و زیره ی سیاه استفاده شود. سوپ جو (باپاچه گوسفند ، كمی زنجبیل و  زعفران)، سبزیجات گرم مانند نعناع ، ریحان ، ترخون ، مرزه ، جعفری ، تره ، انواع کلم ،ساقه ی کرفس ، عسل ، توت ، کشمش ، انجیر ، خرما ، هل ، دارچین ، زنجبیل ، زعفرانزیره و استفاده از بذرهای ملین ، مانند: قدومه ی شیرازی ، تخم شربتی و سایر ملینهای ملایم از جمله ی خوراکی های مفید برای افراد سوداوی مزاج است.

بعد ازسلامتی عسل و قدومه شیرازی مرتب استفاده كنید.

 


منابع :

1- قانون در طب                                        ابن سینا

 2- پانزده روز تا سلامتی                              جمشید  خدادادی

زردچوبه یکی از مؤثرترین مواد در جلوگیری از سرطانی شدن سلول‌های بدن است

خواص خار مریم (milk thistle)

نوشیدنی معجزه گر ( تركیب هویج ، سیب , چغندر )

، ,غذاهای ,مزاج ,سودا ,سوداوی ,ی ,سوداوی مزاج ,می شود ,افراد سوداوی ,، غذاهای ,برای افراد ,برای افراد سوداوی

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

صبح شوشتر نمایندگی ovtardiasec امین علاالدین برغمدی سازنده انواع سرسره های پارک آبی برای استخر | سرسره آبی | پارک آبی old car _ ایل های 2 سلام بر آزادی furcuaconfe Tina's site The scene is mine :D