محل تبلیغات شما


 

مطالب زیر خطرات استفاده از قند و شكرمصنوعی را گوشزد می كند كه در شیرینیها ، مرباجات ، نوشابه ، چای شیرین ، چای باقند و . مصرف می شود. به كسانی كه دوست دارند سلامتی خود را حفظ كنند، توصیه میشود بجای قند و شكر از خرما و كشمش و قندهای طبیعی استفاده كنند.

 

 

1- مصرف قند و شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هربار مصرف محصولات شکردار گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقاتپس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برایفعال شدن میکروبها و ویروسها است

 

2- شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چرا ؟ شکر ماده ایاست فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. شکر ماده ای زائد است که بدنانسان قادر به هضم و جذب آن نیست از این رو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکستهشود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند. در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم و پتاسیم و سدیم و.بر هم میریزد.
 
3- شکر باعث ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود.احساس اضطراب بیش از اندازه - آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند.
 
4- شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کند به هیچعنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند.

 

 5- شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایینآمدن نمره های درسی است.

 6- برخلاف آنچه پزشکان به شما می گویندخوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید را بالا نمی برد بلکه این خوردن شکر است که تریگلیسیرید را بالا می برد !
 
7- شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها میگردد.
 
8- شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرفشکر است.
 
9-  عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است.
 
10- بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون LDL را به شدت بالا می برد و کلسترول خوبرا پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می شود. این روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا می برد.

11- شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن راکاهش می دهد.
 
12- شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگرلیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می کنید هیچ کلسیمی در استخوانهای شما ذخیرهنخواهد شد!
 
13- شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطانهای سینه و پروستات و کلون ورکتوم است.
 
14- شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد.
 
15- شکر باعث ضعیف شدن بینایی است.
 
16- شکر باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود.
 
17-  شکر باعث ترش کردن معده است. برخلاف تصور عامه که وقتی ترش میکنند چیزی شیرین می خورند تا آن را رفع کند!
 
- شکر ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی را زیاد می کند.
 
19- پیر شدن زود هنگام بدن - سفید شدن موها و چین و چروک پوست بهدلیل مصرف خوراکیهای شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین!
 
20- شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیادمی کند.
 
21- شکر تنها عامل پوسیده شدن دندانهاست یعنی اگر شکر مصرف نشودکسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت.
 
22- شکر عامل اصلی چاق شدن است.
 
23-  شکر عامل آرتروز مفاصل است. کسانی که آرتروز دارند و موادشیرین زیاد می خورند روز به روز بدتر می شوند.
 
24- یکی از عوامل اصلی بیماری آسم مصرف شکر است.
 
25- شکر باعث آپاندیسیت می شود.
 
26- شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد استکه فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. ازاین رو سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکولهای شکر از املاح کلسیم و منیزیومذخیره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتریاز استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعداز چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانهااستخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک وشیرینی باشد.
 
27- شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دارد.
 
28- شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قدنتیجه مصرف شکر هستند.
 
29-  شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است.
 
30- شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر بهجذب آنها نخواهد بود.
 
31-  آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است.
 
32- ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است.
 
33- آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید.
 
34- بزرگترین خطر شکر این است که ساختمان DNA را می شکند و آن را تغییر می دهد که در نتیجه سلولها سرطانی میشوند.
 
35- شکر سبب تولید رادیکالهای آزاد در خون و افزایش ریسک سرطان است.
 
36-  شکر فعالیت هورمونها را بر هم میزند.
 
37- مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند بهطوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند.

 38- شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد وسرطان کبد می شود.
 
39- شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند.
 
40-  شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند.
 
41- اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است.
 
42-  عامل یبوست و خشکی روده شکر است.
 
43- سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیریناست.
 
44- شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجهاین افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود.
 
45- عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردنچیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل ازخوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابیداما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد.

 46- شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیادمی کند.
 
47- وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آایمر که با حواس پرتی های کوچکشروع می شود بر اثر مصرف شکر به وجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آایمر خواهند داشتو مرگ زجرآوری در انتظارشان است.

برای دیدن لیست کامل بیماریهای مربوط به مصرف قند و شکر (146 مورد)  و همچنین منابع علمی مورد استفاده در این تحقیق ، به تارنمای زیر مراجعه نمایید

http://www.rheumatic.org/sugar.htm

زردچوبه یکی از مؤثرترین مواد در جلوگیری از سرطانی شدن سلول‌های بدن است

خواص خار مریم (milk thistle)

نوشیدنی معجزه گر ( تركیب هویج ، سیب , چغندر )

شکر ,  ,مصرف ,کند ,شدن ,عامل ,است   ,می کند ,شکر است ,می شود ,مصرف شکر

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گـل آبـی علی آنلاین گفتمان جهانی مهدویت سرزمین من خیر وب لژیون یکم محمد حسین نایبی Danielle's memory هموار کنکور زندگی بی تو ranfengpecte راه کربلا