همانطور كه می دانیم قسمت اعظم بدن انسان از آب تشكیل شده است. مایعی كه مواد مورد نیاز سلولها ، اعم از اكسیژن ، ویتامین ها و املاح دیگر بواسطة آن به نقاط مختلف بدن جابجا می شود. این مایع می تواند خاصیت اسیدی یا قلیایی داشته باشد. برای سنجش میزان اسیدی یا قلیایی بودن یك محلول از مقیاسی بنام pH استفاده می شود كه مقدار آن از 0 (كاملاً اسیدی) تا 14 (كاملاً قلیایی) متغیر می باشد. حد میانی pH عدد 7 می باشد كه خنثی می باشد مانند آب خالص. از عدد 7 به بالا محلول قلیایی بوده و هر چه به عدد 14 نزدیك می شویم شدت آن بیشتر می شود. از عدد 7 به پایین هم محیط اسیدی است و هر چه به عدد صفر (0) نزدیك می شویم شدت آن بیشتر می شود. هرچقدر pH زیاد شود محلول قلیایی تر و میزان اكسیژن آن بیشتر می شود و بالعكس.
در حالت طبیعی، بدن انسان كمی قلیایی بوده و برای زنده ماندن و حفظ سلامتی باید این حالت را حفظ كند بدین جهت در خلقت انسان مكانیزم های پیچیده ای تعبیه شده است كه این تعادل را حفظ كنند. پس از 60 سال تحقیقات آزمایشگاهی ، دانشمند و میكروبیولوژیست مشهور آلمانی ، دكتر گانتر اِدرلین (Dr. Gunther Ederlein) كه در سال 1968 میلادی در سن 95 سالگی چشم از دنیا فرو بست و دلیل عمدة شهرتش كشف ارتباط بین pH خون و بیماری های مزمن می باشد ، نتایج تحقیقات خود را اینطور بیان كرد:
"درمان یك بیماری مزمن تنها در صورتی امكان پذیر است كه pH خون به حالت عادی اما كمی قلیایی (pH = 7.365) بازگردانده شود."
بدن برای حفظ حالت قلیایی خود نیاز دارد مواد اسیدی اضافی خون را دفع كند. همانطور كه می دانید كلیه ها بیش از هر عضو دیگری قادر به دفع اسید از بدن هستند اما از آنجایی كه انتقال مواد اسیدی به كلیه ها فقط از طریق جریان خون میسر می باشد و خون نسبت به تغییرات pH بسیار حساس می باشد ، بنابر این اسید كمی را می تواند در زمان كوتاه به كلیه ها انتقال دهد و در نتیجه بدن مجبور می شود هر گونه مواد اسیدی سمی اضافی خون را وارد سلولهای مجاور كند تا خون در حالت طبیعی و نسبتاً قلیایی خود باقی بماند. این روند باعث اسیدی شدن و مسمومیت سلولها ، كاهش سطح اكسیژن و وارد شدن آسیب به DNA می شود. فعالیتهای فیزیكی و شیمیایی درون سلولی بستگی شدیدی به مقدار pH متعادل بین 7.34 و 7.40 دارد بطوریكه اگر از این محدوده خارج گردد بعضی از واكنش های آنزیمی انجام نمی گیرد و تنظیم فعالیتهای فیزیكی و شیمیایی درون سلولی با مشكل مواجه می شود. اگر pH در جهت افزایش اسیدیتة خون تغییر كند فعالیتهای فیزیكی و شیمیایی درون سلولی متوقف شده و سلولها در اثر مسمومیت در محیط سمی و اسیدی خودشان می میرند ولی در این بین بعضی از آنها بطور غیر طبیعی با تغییر ساختار خود و ایجاد سازگاری با شرایط ، بدون نیاز به اكسیژن به حیات خود ادامه می دهند. اینها همان سلولهای سرطانی هستند. با افزایش تجمع اسید در بدن ، دیوارة سرخرگ ها و سیاهرگ ها به آهستگی خورده شده كه این مسئله باعث از بین رفتن دیوارة سلول ها و همچنین نابودی عضو می گردد. pH اسیدی بقدری خورنده و نابود كننده است كه می توان از آن به عنوان ریشه اكثر بیماریها از جمله سكته ، انواع بیماریهای قلب و عروق ، دیابت ، سرطان ، ضعف سیستم ایمنی بدن و بیماری های سیستم عصبی مانند MS نام برد و به این دلیل لقب كُشنده خاموش (Silent Killer) به آن داده اند.
"علت اصلی و بنیادین بروز سرطان کم بودن میزان اکسیژن ورودی به سلولها می باشد." او همچنین اظهار داشت: "با آزمایشات متعدد به این نتیجه رسیدیم که کاهش میزان اکسیژن در هنگام تنفس به اندازه 35% برای تبدیل یک سلول در حال رشد به یک سلول سرطانی کفایت می کند."
نتایج تحقیقات بیانگر این واقعیت است كه هر چه سطح اكسیژن ورودی به سلول افزایش یابد می توان از سرطانی شدن آن جلوگیری كرد همچنین، افزایش میزان اكسیژن باعث نابودی سلولهای سرطانی می شود. طبق تئوری دكتر واربرگ درمان بیماری این بیماری بوسیلة اشباع كردن سلولها با اكسیژن امكان پذیر است. ایشان بیان می دارد كه ناتوانی سلولها در جذب اكسیژن بدلیل بالا بودن میزان مسمومیت و بیش از حد اسیدی بودن سلولها است. از دیدگاه علم شیمی ، آب اسیدی اكسیژن كمی را در خود نگه می دارد در حالیكه آب قلیایی می تواند اكسیژن زیادی را در خود نگه دارد و این خصوصیت در مورد آب درون سلولی نیز كاملاً صادق است. اكنون كه اثر مخرب حالت اسیدی بدن روشن شد باید علت آنرا نیز بدانیم تا حتی المقدور در جهت كاهش آن گام برداریم. تحقیقات گسترده ای در این زمینه انجام شده و مشخص گردیده كه آب و هوا ، تغذیه و حالات روحی و روانی انسان نقش تعیین كننده ای در ایجاد حالت اسیدی و قلیایی خون دارند. بعضی از مواد غذایی پس از گوارش در معده ، باعث ایجاد حالت اسیدی در خون می شوند (Acid Forming Food) و بعضی باعث ایجاد حالت قلیایی (Alkaline Forming Food) می شوند. بطور كلی قند و شكر و شیرینی جات و چای به شدت خون را اسیدی می كنند و از آن بدتر نوشابه های گاز دار بالاخص كوكاكولا است كه به ازای هر لیوان آن باید 32 لیوان آب قلیایی با pH = 10 مصرف نمود تا اسید آن خنثی شود (پس افزایش روز افزون این بیماری در بین پیر و جوان بی دلیل نیست ! ) گوشت قرمز نیز خون را اسیدی می كند. روغنهای جامد نیز از این قاعده مستثنی نیستند و باید بطور كامل از رژیم غذایی بیمار حذف شوند. در نقطة مقابل، سبزیجات و میوه جات هستند كه خون را قلیایی می كنند مانند سیب ، كلم بروكلی ، كرفس ، هویج ، لیمو ترش، انبه، هندوانه، انگور شیرین (انگور به تنهایی مصرف شود زیرا با بسیاری از مواد غذایی سازگاری ندارد)، سركة سیب خانگی، روغن زیتون، سیر ، پیاز.
حالات روحی و روانی انسان نیز pH خون را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد؛ بطور كلی روحیات منفی از قبیل عصبانیت، نفرت، انزجار و استرس تعادل سیستم تنفسی را بر هم می زنند و باعث اسیدی شدن خون می گردند كه این خود مهمترین عامل برای كاهش سطح اكسیژن خون و پیدایش این بیماری می باشد. همچنین در اثر بروز این حالات روحی ، هورمونهایی مانند آدرنالین (Adrenalin) و كورتیزول (Cortisol) در بدن تولید می شود كه مقدار زیاد آن باعث ایجاد بیماریهای قلبی ، عدم تعادل هورمونی ، ضعف سیستم ایمنی ، كلسترول بالا ، فشار خون بالا، ضعف بینایی ، معده درد ، سوء هاضمه ، درد گردن و كمر می شود. تحقیقات نشان می دهد مقادیر زیاد هورمون كورتیزول (كه در اثر استرس ایجاد می شود) علاوه بر این بیماری، در ایجاد بیماری های ایدز، اِم اِس ، دیابت ، آایمر و پاركینسون نیز نقش دارد.
اولین و مهمترین قدم:
حذف مواد غذایی زیر از رژیم غذایی می باشد:
1) قند و شكر سفید، شیرینی جات قنادی و هر چیزی كه با قند و شكر تهیه می شود زیرا قند و شكر سفید غذای اصلی سلولهای سرطانی می باشند فرد بیمار نباید ذره ای از آن استفاده كند.(بجای شکر از شیرینیجات طبیعی مانند خرما و یا عسل طبیعی استفاده گردد)
2) نوشابه های گازدار ، مشروبات الكلی
4) غذاهای كنسرو شده (حاوی مواد نگهدارنده خطرناک)
6) كلیه محصولات حیوانی و كلیه لبنیات ( pH خون را اسیدی می کند)
10) سركه های صنعتی و ترشی آنها (البته سركة سیب خانگی بسیار خوب است به شرط اینكه خودتان آنرا درست كرده باشید)
11) بادمجان و سایر مواد حساسیت زا
12) فریز شده، زودپز شده ، سس مخصوصا مایونز ، رب ، شور ، نمك زیاد (به هیچ وجه از نمک تصفیه شده استفاده نکنید نمک دریا جایگزین مناسبی می باشد)
13) چای ، قهوه ، نسكافه ، دوغ ، خوردن مایعات همراه غذا ، آب یخ (چای، خون را اسیدی می كند میتوان بجای آن از دم کردنیهای ایرانی مانند گل گاوزبان، چوب دارچین، اسطوخودوس، گل بهار نارنج، چای کوهی و . و ترکیبی از آنها استفاده کرد و بجای قند و شکر از شیرینی های طبیعی مثل توت خشک، خرما، عسلی که به طبیعی بودنش اطمینان کامل دارید استفاده کنید)
دود حاصل از خودروها، سیگار، مواد آرایشی مانند رژ كه حاوی مواد سمی بوده و اكثر خانمها از آن بی اطلاعند استفاده از مواد شیمیایی سمی مانند وایتکس و د.د.ت نیز خطرناک میباشد. استفاده و حمل موبایل نیز باید به حداقل برسد. بهتر است در هنگام صحبت کردن از گوشی یا هد ست استفاده كرد.
دومین قدم :
دومین قدم ، برنامه ریزی برای یك رژیم غذائی مناسب است كه صبحانه ، نهار ، شام و ما بین آنها چه بخوریم و چگونه سموم بدن را دفع كنیم. نكتة بسیار حائز اهمیت اینست كه بدانیم كه بدنمان چه طبعی دارد؟ طبعمان سرد است یا گرم است و یا معتدل؟ اگر سرد است غذاهی با طبع سرد نخوریم و اگر میخوریم ، آنرا با غذاهایی كه طبعشان گرم است معتدل كنیم و بالعكس ؛ و یا اگر نسبت به ماده ای حساسیت داریم از آن استفاده نكنیم. پس باید ابتدا طبع و مزاج خود را بشناسیم (افراد از نظر نوع مزاج به چهار دسته تقسیم می شوند: 1- افراد صفراوی مزاج 2- افراد سوداوی مزاج 3- افراد بلغمی مزاج 4- افراد دموی مزاج) و پس از آن، به کسب آگاهی پیرامون طبع مواد خوراکی بپردازیم و غذای مصرفی روز مره و مناسب خویش را با آگاهی تهیه كنیم تا بیمار نشویم.
گیاه آبتَره (Watercress)، (نامهای دیگر: بولاغ اوتی، علف چشمه، شاهی آبی و تره تیزک آبی) نیز در درمان و مقابله با این بیماری بسیار موثر میباشد. تحقیقات در دانشگاه ساوتمپتون (University of Southampton) در سال ۲۰۱۰ میلادی نشان داد که تنها پس از گذشتچند ساعت از مصرف حدود ۸۰ گرم گیاه آبتره ، میزان مولکولهای ضدسرطان در خونافزایش یافته و از رشد سلولهای سرطانی بالاخص سرطان سینه جلوگیری میشود.به این ترتیب این گیاه هم در جلوگیری از رشد سرطان سینه و هم در کمک به بهبودیمبتلایان به این بیماری و جلوگیری از عود آن مؤثر است.
همچنین تحقیقی که در ژورنال همهگیرشناسی سرطان» در سال ۱۹۹۵ به چاپرسید از کاهش پیشرفت سرطان ریه در افراد سیگاریبا مصرف منظم روزانه ۵۷ گرم آبتره حکایت داشت.مطالعه دیگری در دانشگاه اولسترکه در ژورنال آمریکایی تغذیه بالینی» در سال ۲۰۰۷ به چاپ رسید نشان داده که مصرف ۸۵ گرم گیاه آبتره در روز، به مدت ۸ هفته، حدود ٪۲۳ تخریب DNA گلبول های سفید بر اثر سرطان راکاهش میدهد. اثر مثبت گیاه آبتره در افراد سیگاری چشمگیرتر است که این احتمالاً بهکمبود آنتی اکسیدان ها دربدن سیگاریها مربوط میشود.
همچنین مقدار بالای ید در این گیاه آن را برای بهبود فعالیت غده تیروئید و درمان بیمارانمبتلا به کم کاری تیروئید سودمند ساخته است.
نوشیدن روزانه یک استکان آب سیب زمینی بصورت ناشتا بسیار مفید بوده و از گسترش سرطان بخوبی جلوگیری می کند ولی باید بخوبی شسته شود و پوستش گرقته شود و باز شسته شود و سپس آبش گرفته شود و همان موقع نیز مصرف شود. آب سیب زمینی ضد التهاب بسیار قوی محسوب می گردد و بصورت ناشتا برای درمان التهاب معده و دردهای ناشی از معده اسیدی بسیار مفید بوده و همچنین در درمان روماتوئید آرتریت (Rheumatoid Arthritis) (از جنگ دوم جهانی به بعد) و پاکسازی کبد و درمان هپاتیت استفاده می شود. طبع سیب زمینی بسیار سرد و تر است و اگر سردیتان میکند میتوانید مقداری عرق نعناع بعد از آن مصرف نمایید.
پاكسازی روح و فكر نیز به همان اندازه و شاید بیشتراهمیت دارد و به راحتی می توان نقش و آثار حالات روحی و فكری انسان را در جسم مشاهده كرد. از طرفی این حقیقت را باید در نظر داشت كه نوع خوراك انسان نیز بر حالات روحی و فكری او كاملا مؤثر است. بعنوان مثال زیاده روی در مصرف سوسیس و كالباس شخص را دچار بیماری های روحی و روانی شدید می كند. خانم دكتر لوئیز اِل هِی (Louise L. Hay) متخصص شهیر و پر آوازه علوم ذهنی و صاحب مؤسسات متعدد درمانی در سراسر دنیا كه بیماران خود را از طریق پاكسازی افكار منفی و جایگزینی آنها با افكار و اخلاقیات مثبت و همچنین تغذیه صحیح درمان می كند و خود دچار سرطان رحم بدخیم بوده است و پزشكان از درمان او عاجز شده بودند، معتقد است كه تمامی بیماریها دارای منشا روحی و ذهنی هستند. بنا به گفته ایشان، سرطان نتیجه خشم و نفرت و انزجار دراز مدت است (كتاب شفای زندگی). ایجاد محیطی آرام و شاد و به دور از ناراحتی بسیار اهمیت دارد. بهتر است تا آنجا كه مقدور می باشد از رنگهای روشن ، شاد و آرام بخش در محیط منزل و البسه استفاده كرد و تغییرات مثبت لازم را در ظاهر و باطن ایجاد نمود. روح و فكر انسان باید از كلیه رذائل پاك شود. حسادت، كینه، بخل و غضب از رذائلی هستند كه باعث می شوند روح و فكر در فضای معنوی آلوده ای اسیر و زندانی شود و مانع ورود انرژی حیات بخش به روح و جسم گردد. امیرالمؤمنین می فرماید: سلامتی جسم بخاطر كمی حسادت است (این كلام امیرالمؤمنین ارتباط مستقیم بین افكار منفی و بیماری جسمی را خاطر نشان می كند كه توسط دانشمندان علوم ذهنی غرب نیز به اثبات رسیده است.). علاوه بر پاكسازی روح و فكر ، باید آنرا با افكار مثبت و صحیح و همچنین فضائل اخلاقی تغذیه نمود. شكر گذاری از ته قلب بخاطر نعمتها ، طلب خیر و بخشش برای دیگران بالاخص كسانی كه از آنها ناراحتیم اثرات شگفتی در روح و روان انسان دارد که سریعاً قابل درك می باشد.
با آرزوی شفای تمامی بیماران عزیز
این صفحه در حال تكمیل می باشد.
کپی برداری از مطالب این وبلاگ با درج منبع آن اشکالی ندارد .
منابع:
http://www.whfoods.org (The World’s Healthiest Foods
http://www.nutrimaxorganic.com
http://www.healingcancernaturally.com
http://www.cancer-success.com
http://www.cancerproject.org
http://www.sciencedaily.com
http://www.energiseforlife.com
http://www.healingdaily.com
http://www.majidali.com
زردچوبه یکی از مؤثرترین مواد در جلوگیری از سرطانی شدن سلولهای بدن است
، ,كه , ,خون ,سرطان ,مواد ,می باشد ,می شود , ,می كند ,و همچنین ,مواد خوراكی سرشار
درباره این سایت